Mediální partner AOBP ČR

IDET NEWS č. 12/2011

Dámy a pánové, vážení čtenáři a návštěvníci výstavy,

za poslední dva roky se odehrálo na všech hřištích světa mnoho dobrého, ale i zlého způsobeného jak námi, lidmi, tak i přírodou. Vývoj jde mílovými kroky dopředu a nedá se zastavit a my se mu musíme přizpůsobit. Sami vidíte, že v letošním roce tu IDET není sám, ale má zde opět své spřátelené další výstavy, které sem na 100 % patří.

IDET a IDET News patří k sobě již od roku 1995 a každý vystavovatel tuto skutečnost vnímá, neboť tento časopis, v tradičním rozsahu, kvalitě a v mnohatisícovém nákladu, je po celou dobu výstavy zdarma k dispozici na vstupních rámech a stánku MS Line, dále je distribuován všem vystavovatelům, delegacím, hostům a účastníkům doprovodných programů. Vše podle smlouvy, kterou má naše vydavatelství s Veletrhy Brno. Je nám ctí, že můžeme být oficiálním mediem Veletrhů Brno v době výstavy IDET. Z tohoto důvodu celkem nechápu, že jakási jiná firma rozeslala českým a zahraničním firmám dopis s požadavkem na reklamu s tím, že oni jsou hlavní mediální partner IDETu. Firmy, které takto učinily budou moci srovnat frekvenci našeho IDET News a toho jiného periodika na IDETu.

Počáteční obavy organizátorů výstavy o zájem a účast firem zde v Brně se brzy vytratily a letošní účast je opět vynikající. I já jsem se zpočátku obávala, jak naplním IDET News, ale opět mě potěšil EXCALIBUR ARMY a jako před dvěma lety se opět přihlásil o titul. Před dvěma lety jsem v editorialu naznačila, že je taková doba, že nikoliv přímá výroba techniky má zelenou, ale spíše nákup a to levnější……to byla slova pro EXCALUBUR ARMY a letos? Můžete se všichni přesvědčit, jak tato firma za dva roky vyrostla a co zajímavého nabízí, stačí už jen se podívat na titulní stranu IDET News.

Protože jsem člověk dosti zásadový a neměním své zvyky a názory, tak stále miluji rybaření v Norsku a z norského dopisovatele do IDET News v roce 2009 se letos stal můj zástupce, major v.v. Walter Håland, který opět přispěl velkým množstvím článků, jen bychom vás chtěli poprosil o shovívavost, protože komunikace v odborných výrazech i přes pomoc Univerzity obrany nám někdy vázla.

Letos opět přijede do Brna mezinárodní novinářská porota v čele s panem Jörgem Ashenbrennerem, šéfredaktorem rakouského Truppendienstu a prezidentem EMPA – Evropské asociace vojenského tisku. Věřím, že budou vybrány zajímavé exponáty a i těm ostatním neoceněným přeji, aby se jejich snaha o prosazení a uchycení na trhu vydařila a IDET byl pro ně plodným podhoubím k jejich úspěchu.

Na závěr bych chtěla moc poděkovat všem, kteří se mnou letos spolupracovali, využili IDET News ke své prezentaci a poskytli nám zajímavé rozhovory a články.

Eva Soukupová, šéfredaktorka IDET News

Mohlo by se vám také líbit