Mediální partner AOBP ČR

Review pro obranný a bezpečnostní průmysl 3/2019

Vážení čtenáři,

u příležitosti akcí Dny NATO v Ostravě a Dny vzdušných sil AČR Vám v tomto vydání přinášíme rozhovory s vrcholnými představiteli státní správy, novinky a zajímavosti z oblasti obranného a bezpečnostního průmyslu a závěrem i ohlédnutí za nedávno konaném veletrhem IDET 2019.

Například ministr obrany zmiňuje nejenom současnou, ale i plánovanou spolupráci s AOBP a českým obranným a bezpečnostním průmyslem. Ředitel HZS Moravskoslezského kraje, zároveň nový člen naší reprezentativní redakční rady, ve svém rozhovoru popisuje zkušenosti, projekty, zahraniční spolupráci a svým způsobem vlastně „hasičinu“ v tomto kraji. Neméně zajímavý je následující interview s šéfem Útvaru rychlého nasazení, který tuto funkci zastává již od roku 1996.

Nemohu ale nezmínit prezentaci firem našeho obranného a bezpečnostního průmyslu, které jak v České republice, tak ve světě stále více dokazují, že se svou kvalitní produkcí a službami mohou měřit i se špičkovými zahraničními konkurenty. Jedná se o firmy TATRA, OMNIPOL, MEOPTA, AGADOS, VOP, EXPLOSIA, ERA, RETIA nebo GORDIC a AURA.

Elektronická verze časopisu:   
Mohlo by se vám také líbit