Mediální partner AOBP ČR

CDIS REVIEW 1/2017

Vážení čtenáři,

Letošní první vydání CDIS Review Vám představí to nejlepší z činnosti obranného a bezpečnostního průmyslu České republiky, který své produkty a služby prostřednictvím tohoto časopisu prezentuje nejen na veletrhu IDEX 2017. Řadu významných českých firem podnikajících v oblasti výstroje, bezpečnosti, výcviku, bezpilotních prostředků a technologie, zbrojního průmyslu, výroby radiostanic, optiky, střeliva nebo v oblasti vývoje a výroby prostředků pro ochranu před bojovými a chemickými látkami a jiných najdete v české oficiální expozici v hale číslo 12 nebo také na venkovní ploše CP 410.

Tato anglická verze se soustředí především na podporu českých firem na mezinárodních veletrzích a pevně věřím, že představené firmy Vás přesvědčí o tom, že patří mezi špičkové odborníky. Součástí časopisu je úvodní řeč velvyslance Jeho Excelence Alexandra Sporýše zastupujícího Českou republiku v UAE nebo náměstka ministra obrany Tomáše Kuchty a prezidenta AOBP Jiřího Hynka, kteří se svou osobní účastí významně podílí na podpoře proexportní politiky České republiky.

Začátkem roku naše vydavatelství publikovalo již 10. vydání česko-anglické tištěné knihy Security & Defence Technologies Catalogue 2017-2018 of the Czech Republic, které abecedně prezentuje seznam firem působících v oblasti obranného a bezpečnostního průmyslu a jejich popis činnosti a nabízené produkty a služby. Online verzi si můžete prohlédnout zde: http://bit.ly/SDTCkatalog2017_2018

Přeji Vám všem mnoho štěstí a úspěchů v roce 2017 a obchodních příležitostí nejen na tomto veletrhu!

Šárka Cook, šéfredaktorka

Elektronická verze časopisu: 
Mohlo by se vám také líbit