Mediální partner AOBP ČR

CDIS REVIEW 2/2017

Vážení čtenáři,

V minulém vydání časopisu CDIS Review jsme u příležitosti veletrhu IDEX konaném v Abu Dhabi představili mnoho významných a důležitých firem z oblasti obranného a bezpečnostního průmyslu z České republiky.

Obdobný časopis v české mutaci Review pro obranný a bezpečnostní průmysl, který je zároveň online i v anglickém jazyce na www.msline.cz, nabídl čtenářům prezentaci především českých, ale i zahraničních společností, které vystavovaly na 14. mezinárodním veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET konaném v České republice. Naše vydavatelství, hlavní mediální partner pro Českou republiku tohoto veletrhu, ve spolupráci s mezinárodní novinářskou porotou udělila ocenění ZLATÝ IDET NEWS (strana 40) za nejlepší produkt třem společnostem a to EXPLOSIA, MEOPTA a VVÚ.

V tomto čísle Vám nejvýznamnější společnosti z České republiky představí produkty a služby a zároveň by Vás některé z nich touto cestou chtěly pozvat na návštěvu svých stánků na veletrzích DSEI v Londýně a MSPO v Kielcích.

Ráda bych poděkovala velvyslanectví České republiky ve Velké Británii, Sekci průmyslové spolupráce a řízení organizací v čele s náměstkem ministra obrany Tomášem Kuchtou a MPO ČR za spolupráci při přípravě tohoto vydání, ale i v průběhu konání výstavy DSEI.

Všem vystavovatelům přeji mnoho obchodních úspěchů!

Šárka Cook, šéfredaktorka

Elektronická verze časopisu: 
Mohlo by se vám také líbit