Mediální partner AOBP ČR

CDIS REVIEW 3/2017

CDIS Review 3/2017Vážení čtenáři,

většina z prezentujících se společností v tomto vydání Review podnikajících v obranném a bezpečnostním průmyslu představí své unikátní produkty a služby také na na veletrhu Milipol, který se bude opět po dvou letech konat v Paříži ve dnech 21.-24. listopadu 2017. České společnosti jako EVPÚ Defence, VOP CZ, REDO, Prototypa-ZM nebo DEPENDABLE SOLUTIONS si Vás i prostřednictvím našeho časopisu Review zvou na své stánky na tomto veletrhu.

Výstava Milipol je zaměřena především na národní bezpečnost a proto jsme požádali, stejně jako před dvěma lety, zástupce ředitele EUROPOLu a bývalého policejního prezidenta ČR, pana generála Oldřicha Martinů o exkluzivní rozhovor.

Na přelomu května a června 2017 se v ČR konal mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky IDET a souběžně probíhající PYROS a ISET, jehož vyhodnocení najdete v závěrečné části Review, stejně jako i reportáž z prezentace českých firem s oficiální účastí České republiky na veletrhu DSEi konaném v září 2017 v Londýně.

V roce 2018 se s Vámi budeme těšit na setkání u příležitosti veletrhů jako jsou ENFORCE TAC, IWA, DSA, IDEB, EUROSATORY a FUTURE FORCES FORUM v ČR. Do nového roku Vám za celou redakci přeji mnoho štěstí a úspěchů!

Šárka Cook, šéfredaktorka

Elektronická verze časopisu: 
Mohlo by se vám také líbit