Mediální partner AOBP ČR

CDIS REVIEW 4/2016

Vážení čtenáři,

letošní poslední vydání CDIS Review je zaměřené na představení produkce českých obchodních firem na mezinárodním veletrhu s oficiální účastí České republiky INDO DEFENCE konaném 2. – 5. listopadu v Jakartě, Indonésii a všem vystavovatelům přeji jako nová šéfredaktorka mnoho obchodních úspěchů.

Ráda bych touto cestou chtěla poděkovat bývalému šéfredaktorovi Ing. Miloši Soukupovi, jehož myšlenka zviditelnit český obranný, letecký a bezpečnostní průmysl především na zahraničních veletrzích přivedla na svět již v roce 2000 první časopis CDAI (Czech Defence and Aviation Industry) Review. Postupem času z této vlaštovky vybudoval velmi úspěšné a ceněné periodikum.

Toto vydání časopisu najdete i v online verzi na www.msline.cz.

Doufám, že Revíčko bude mít pod mým vedením stejnou oblibu, čtivost a informativnost nejen díky našim českým dlouholetým partnerům, kteří mají světu co ukázat, ale i exkluzivní redakční radě.

Šárka Cook, šéfredaktorka

 

Příprava na CDIS Review 1/2017 distribuované na mezinárodním veletrhu IDEX 2017 je již v plném proudu. Případné dotazy o prezentaci zasílejte na: scook@msline.cz.

31.5.-2.6.2017 se v Brně v České republice koná již 14. mezinárodní veletrh obranných a bezpečnostních technologií IDET 2017. Naše vydavatelství jako hlavní mediální partner pro Českou republiku připravuje tradiční česko-anglický magazín IDET NEWS, který je distribuován všem vystavovatelům a zároveň je k dispozici na hlavních vstupech a doprovodných programech. Jeho minulou verzi najdete online zde: http://bit.ly/1V91XIs

Elektronická verze časopisu: 
Mohlo by se vám také líbit