Mediální partner AOBP ČR

REVIEW pro obranný a bezpečnostní průmysl 4/2016

Vážení čtenáři,
v letošním posledním vydání Review jsme pro Vás připravili řadu zajímavých rozhovorů s vysoce postavenými představiteli ať již mezinárodní organizace NATO nebo státní správy, ale i zástupci tuzemských organizací či obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.
V sekci výstavy, konference a semináře najdete reportáže a informace z významných veletrhů a konferencí, které se uskutečnily v posledním čtvrtletí letošního roku. Jedná se zejména o projekt FUTURE FORCES FORUM, kde naše redakce ve spolupráci s mezinárodní porotou organizovala novinářskou soutěž o nejlepší produkt, nebo mezinárodní výstavu vojenské, letecké a námořní techniky INDO DEFENCE v Jakartě s oficiální účastí České republiky.
V roce 2017 budeme, obdobně jako na FFF 2016, hlavním mediálním partnerem pro ČR na blížící se akci IDET 2017 se souběžně probíhajícími veletrhy PYROS a ISET. Novinky, produkty či aktivity z oblasti obrany a bezpečnosti Vám v tomto vydání představí například GUMOTEX, AGADOS, RETIA, BAE SYSTEMS, TESLA, GORDIC, ROBODRONE, KÄRCHER, EVPÚ, ROHDE & SCHWARZ, B.O.I.S. – FILTRY, LOM, AURA či VTÚ. Většina z uvedených společností jsou členy Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu, jejíž některé z aktivit v čele s prezidentem RNDr. Jiřím Hynkem najdete na stranách 36-38.
V současné době připravujeme anglické Czech Defence Industry and Security Review s cílem mediálně podpořit český OBP na mezinárodním veletrhu s oficiální účastí České republiky IDEX v Abu Dhabi, které budeme opět osobně vystavovatelům distribuovat. Uzávěrka tohoto vydání je 15. ledna 2017.
Dovolte mi za celou redakci popřát Vám do nového roku mnoho štěstí, zdraví a úspěchů, poděkovat za spolupráci v roce 2016 a budu se těšit na setkání u příležitosti dalších významných událostí v příštím roce.
Šárka Cook, šéfredaktorka

 

Elektronická verze časopisu:   
Mohlo by se vám také líbit