Mediální partner AOBP ČR

CDIS REVIEW 3/2016

Vážení čtenáři,

máte možnost nahlédnout do třetího letošního vydání anglické verze CDIS Review zaměřené především na veletrhy  M.S.P.O. Kielce, Future Forces v Praze a Dny NATO v Ostravě. Hlavním cílem anglické verze revíčka je mediálně podpořit český obranný a bezpečnostní průmysl především na těchto významných mezinárodních akcích v Polsku a České republice. Připomeneme si také poslední vydání review, které bylo za naší účasti v širokém spektru distribuováno na největší evropské události EUROSATORY 2016 v Paříži. Jsme potěšeni, že nás na stánku MS Line v Press Village navštívilo mnoho významných hostů nejen z České republiky, ale i zahraničí.

Na oficiální otevření České expozice, první den veletrhu, jsme zrealizovali účast známých zahraničních novinářů.

Vydavatelství MS Line s.r.o. a časopisy Review jsou hlavními mediálními partnery pro Českou republiku veletrhu FUTURE FORCES v Praze – Letňanech. Již tradičně vydavatelství MS Line organizuje a zajišťuje účast mezinárodní novinářské poroty, která oceňuje nejlepší exponáty a aktivity v různých kategoriích. Soutěž vyhlašuje mezinárodní novinářská jury, jejíž předsedou je bývalý šéfredaktor Military Technology  Stephan Barnard  a mezi členy jsou významní novináři z Francie, Polska, Norska, Německa a České republiky.

Obsah časopisu vám nabízí řadu zajímavých článků, kde firmy představují současnou produkci a prezentují některé exponáty a novinky. Najdete zde základní informace o veletrhu a konferencích Future Forces Forum. V případě prezentace v revíčku si však nemůžete představovat pouze mediální podporu na jednotlivých vybranných veletrzích, výstavách, konferencích apod. Exkluzivní jmenovitá distribuční síť  zahrnuje také vybrané představitele ve strukturách NATO a EU, všechny české ambasády a konzuláty, senátní a parlamentní výbory, čelní představitele státní správy, obchodní průmyslové partnery v tuzemsku i zahraničí, odbavovací halu na letišti Kbely a řadu dalších. Současně opět připomínám stále širší využívání online verzí tištěných časopisů Review.

Zároveň vás při této příležitosti informuji o zahájení příprav tematického a publikačního plánu české a anglické verze revíčka na rok 2017, se kterými vás v blízké době seznámíme. Do svého mediálního plánu můžete zahrnout také knižní a elektronickou verzi Katalogu bezpečnostních a obranných technologií  ČR 2017-2018. Oslovíme vás v průběhu září a října.

Vážení čtenáři, redakce se těší na setkání na Future Forces Forum ve dnech 19. až 21. října na stánku MS Line v sousedství s AOBP ČR a v blízkosti expozice Ministerstva obrany ČR.

Miloš Soukup, šéfredaktor

Elektronická verze časopisu: 
Mohlo by se vám také líbit