Mediální partner AOBP ČR

REVIEW pro obranný a bezpečnostní průmysl 3/2016

REVIEW CZ 3/2016Vážení čtenáři,

XVI. Dny NATO, největší bezpečnostní show v Evropě, konané 17.-18. září v Ostravě a mezinárodní projekt na podporu zájmů českého průmyslu, orgánů státní správy, vědy, výzkumu a vzdělávání v oblasti obrany a bezpečnosti FUTURE FORCES FORUM 2016 s datem konání 17.-21. října jsou letošními nejvýznamnějšími tuzemskými akcemi v oblasti obrany a bezpečnosti.

Při této příležitosti bychom Vám chtěli prostřednictvím časopisu Review představit přes 40 společností konkurenceschopných v celosvětovém měřítku, které se mohou chlubit svým špičkovým know-how a výsledky, ale především schopnostmi v oblasti bezpečnosti a obrany státu.

Touto cestou si Vás také dovoluji pozvat na expoziční stánky některých prezentujících se firem a zároveň na stánek vydavatelství MS Line na veletrhu Future Forces, kde budou opět mezinárodní porotou vyhlašovány a oceňovány nejlepší exponáty.

V Revíčku dále najdete zprávu o činnosti a závěry z 20. Valné hromady AOBP a proslovy ministra obrany Martina Stropnického a prezidenta asociace Jiřího Hynka.

V současné době začínáme s přípravou čtvrtého vydání CDIS Review, které vyjde u příležitosti konání mezinárodního veletrhu INDO DEFENCE. Na této výstavě s oficiální účastí České republiky bude časopis distribuován.

Šárka Cook, šéfredaktorka

 

Poznámka redakce: 

Vydavatelství MS Line připravuje již 10. vydání Katalogu bezpečnostních a obranných technologií pro rok 2017-18 (vázané česko-anglické tištěné knihy a zároveň on-line verze), které bude mít premiéru na lednové výroční redakční radě. V této knize se mohou prezentovat všechny zainteresované společnosti z oblasti obrany a bezpečnosti formou obchodní nabídky a obrazové produktové přílohy se základním popisem. KBOT 2015-16 můžete shlédnout na tomto odkazu: http://bit.ly/1UY6c9r

Elektronická verze časopisu:   
Mohlo by se vám také líbit